Nyt badeværelse? Vi har totalløsningen!

Uanset om du ønsker nyt badeværelse eller blot udskiftning af et enkelt element, så har vi løsningen. Vi udfører totalløsningen uanset omfanget af din opgave. Det vil sige, at vi sørger for de nødvendige produkter, levering og montering. Du får én samlet pris uanset om dit projekt er totalrenovering eller udskiftning af et toilet.

Kontakt os for tilbud

Ring tlf. 43 64 53 42 og få et uforpligtende tilbud fra Larsen & Jørgensen VVS - Bedre Bad Albertslund.

Billedgalleri fra tidligere projekter

Få inspiration til badeværelsestilbehør og indretning her. Nedenunder finder du de unikke badeværelsesløsninger som vi har udført:

Bedre Bad udstilling 2620 Albertslund

Badeværelses showroom privat salg

Hent bad inspiration & ideer til drømme badeværelse hos Bedre Bad Albertslund design udstilling / showroom / VVS-butik Nord Sjælland

Bestil luksus badeværelse renovering

Nyt badeværelse fra ide til fix & færdig i totalentreprise. Vi er total leverandør inden for bad området / byggebranchen & har flg. håndværker: elektriker, tømrer, snedker, maler, murer samt VVS ´er, blikkenslager, VVS-montør svend. Total bad renovering pris m2 = vi står for entreprise af VVS, murer, elektriker, tømre & malerarbejde.

Bedre Bad Albertslund bad & energiløsninger

Vi tilbyder sparring i forhold til badeværelsesinspiration, badeværelsesindretning og installation af badeværelseselementer. Vi kan være behjælpelige med at fra ombygning af badeværelse til installation af elementer i et nybyggeri-badeværelse.

Kontakt Larsen & Jørgensen VVS - tlf. 43 64 53 42 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Book gratis badtjek nu!

Vi måltager baderummet, lytter til jeres bad ombygnings ønsker, taler budget / økonomi og skræddersyer bad tilbud / overslag herefter. Speciel designet badeværelses tilbud og skræddersyet 3-D computer bad tegning tilbydes imod betaling på Vestegnen, Nordsjælland og i hele Storkøbenhavn. Bliver ”ide til virkelighed” - fratrækkes beløbet i slutafregningen.

Du får alt dette - og mere til - ved at booke vores uforpligtende badtjek. Vi hjælper dig igang med projektet og fremlægger de mest moderne badeværelsesløsninger. Læs mere og bestil gratis badtjek her.

Bedre-Bad-løsninger-Albertslund-Larsen-og-Jørgensen-VVS-installatør-byg-nyt-badeværelse-inspiration-anbefal-m2-tilbud-pris-bad-tegning-udstilling-showroom-billig-VVS-pris-match-tlf-43645342-lj-vvs.dk

Bad katalog & unikke Bedre Bad løsninger

Find Larsen & Jørgensens VVS bad inspiration her.

Hvad koster nyt bad pr. m2
Ring / mail for uforpligtende badeværelse tilbud
Nyt badeværelse god håndværker dk
VVS-mester garanti med professionel udførsel lj-vvs.dk

 • Nyt bad inspiration 2000 Frederiksberg.
 • Nyt gæstetoilet 2610 Rødovre
 • Tilbud på nyt badeværelse pris 2600 Glostrup
 • Nyt bad 2620 Albertslund - Stor BAD udstilling med direkte salg lj-vvs.dk
 • Nyt bad toilet inkl. montering 2630 Tåstrup
 • Nyt bad 2625 2665 Vallensbæk Strand
 • Nyt bad anbefalingstilbud 2900 Hellerup
 • Luksus badeværelse pris + vvs-installation
 • Bad & stil inspiration - se badeværelses foto herunder
 • Nyt badeværelse eller renovering af det gamle badeværelse - ring for uforpligtende tilbud
 • Renovering af badeværelse - ring 43 64 53 42 for professionel udførsel
 • Køb billig VVS nr. internet pris match - mail link og vi matcher
 • Nyt badeværelse Syvhøjvænge Nordmarken 2620 Vallensbæk
 • Nyt bad Horsbred Nørrebred Løkketoften Rendsager 2620 Vallensbæk

Drømmen om dit nye badeværelse starter her

Vi har megen erfaring, når det kommer til at skabe de helt perfekte badeværelser til vores kunder. Badeværelset er et af hjemmets absolut vigtigste rum, og derfor er det vigtigt, at man har et badeværelse som opfylder husstandens krav til æstetik og funktionalitet. Der er sjældent to individer, som har præcist de samme krav til et badeværelse, og derfor mener vi at en samtale med kunden er utrolig vigtig. Vi sørger altid for at tale med kunden om lige præcis dennes specifikke ønsker til bad løsningen. Nogle kunder ligger stor vægt på funktionalitet, og ønsker sig et stort nærmest wellness-agtigt badeværelse med spa, og dampbad. Andre kræver et absolut minimum af badeværelset eller har måske færre m2 at gøre godt med. Her er vi også specialister i at udnytte den realiserede plads. Vi har mange tips og gode råd til de helt små badeværelser, og du kan faktisk læse en artikel herom, hvis du klikker lige her.

Læs mere om vores badløsninger: