Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Sten Jørgensen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Vi totalrenoverer badeværelser

Ombygning af bad – bryggers eller køkken?

Trænger dit badeværelse / bryggers eller bolig til et “pift” eller ønsker du blot at udleve dine “drømme” så ring og få en uforpligtende samtale med vores Bedre Bad konsulent. Vi er sprængt fyldt med gode ideer, har fingeren på pulsen i forhold til tidens trends og tendenser og samarbejder med markedets førende leverandører. Som total leverandør har De kun kontakt til vores firma og vi sørger for at tømrer, murer, elektriker, maler, blikkenslager mv. kommer til i rigtig rækker følge og til aftalt tid. Med vores 3-d computer bad tegninger kan De ligeledes visualiserer Deres drøm før den bliver til virkelighed. Hos os investerer De ikke blot i et nyt badeværelse / bryggers men får samtidig en god nats søvn, god service samt en positiv oplevelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Badeværelse i totalrenovering af Larsen & Jørgensen VVS

Som medlem af Bedre Bad er vi i dag Expert i totalrenoveringer af badeværelser / bryggers, hvilke vil sige kunden KUN har kontakt til os. Vi tilbyder alt inden for vvs, murer, maler, tømrer, elektriker mv. og sørger for at opgaven udføres i den rigtige rækkefølge og så professionelt som muligt. Vi tager mål af kundens badeværelse og laver oplæg / ide forslag / nyt bad design via Winner tegneprogram, hvor fra man kan visualisere sin drømme og se det færdige resultat på 3-d computer tegninger. Kunsten i et nyt badeværelse, er at flette kundens drømme samme med Deres økonomi og skræddersy den optimale løsning for hele familien. HUSK “tag ikke chancen – brug de bedste i branchen” Vi henviser gerne til andre kunder som har fået udført bad af os – det er jeres tryghed for at vi udfører et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet.

Bedre Bad Albertslund er nu Certificeret Vådrumsinstallatør

De første 12 medlemmer af VVS-kæden Bedre Bad & Bedre Energi har nu fået certifikat som ”BBA certificeret vådrumsinstallatør”. Certificeringen er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut.

Sten N. Jørgensen fra Bedre Bad Albertslund har gennemført BBA certificeret vådrumsinstallatør samt BBA Akademi energivejleder I + II kursus.

Bedre Bad & Bedre Energi har arbejdet på uddannelsen i to år sammen med Teknologisk Institut for at få den udviklet professionel korrekt.

Bedre Bad & Bedre Energi introducerer obligatorisk certificering for vådrumsinstallatører

– En del af idégrundlaget i Bedre Bad & Bedre Energi er, at vores medlemmer på alle områder er fuldstændig opdateret på viden, så vi kan levere den optimale løsning til vores kunder. Formålet er at give tryghed. Kurset ”BBA-certificeret vådrumsinstallatør” er obligatorisk for vores medlemmer.

Det er en dynamisk certificering med løbende auditering. Kravene skal overholdes konstant, og en uvildig afdeling på Teknologisk Institut udtager en vis procentdel til kontrol – med et krav om dokumentation for, at projektet har fulgt gældende regler og normer samt de regler, som vi har i ”Bedre Bad Akademiet”. Hvor de ikke rækker, laver vi løbende løsninger, der sikrer den absolut bedste kvalitet, siger kædedirektøren.

Alle kursister på uddannelsen til ”BBA certificeret vådrumsinstallatør” får udleveret et omfattende materiale på seks ringbind, fyldt med information. Alt, hvad det er muligt at forudse, er med i det omfattende kompendium. Kæden udsender desuden løbende opdateringer til medlemmerne, så de altid har et komplet, opdateret materiale – både digitalt og i papirform. Certificeringen strækker sig over fem dage – altså en uge og afsluttes med en eksamen, hvor det også er muligt at dumpe.

Det første hold på 12 deltagere bestod dog eksamen med topkarakterer og dermed har Danmark nu fået sine første vådrumsinstallatører – med certifikat.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Klare ambitioner, kvalitet & vækst

Certificeringen følges næste år op med 5-års garanti på vådrumsløsninger – altså badeværelser og energiløsninger – i privatsektoren.

I dag har vi 64 VVS-forretninger som medlemmer, men målet er cirka 85 i løbet af de næste to-tre år. Geografisk er vi næsten landsdækkende, men vi mangler at fylde et par huller ud i Vestsjælland og Jylland. Nye medlemmer skal have viljen til at udvikle deres virksomhed, deres medarbejdere og sig selv. De skal have viljen til kun at levere absolut bedste kvalitet hver gang. Der skal være vilje til at yde det ypperste – vi accepterer bare ikke middelmådighed, slutter direktør Carl Christian Frederiksen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 43 64 53 42

Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer