Book et Gratis Badtjek

Få inspiration og gode råd til dit badeværelse af professionel badekspert

Hvis du er interesseret i et nyt badeværelse, enten via renovation af det gamle eller via nybyggeri, så er et gratis badtjek lige noget for dig!

Vores Badtjek er ganske gratis og helt uforpligtende, så det er oplagt at bestille, hvis du alligevel skal til at lave ændringer på badeværelset.

Bestiller du badtjekket, så sender vi en autoriseret og kompetent VVS’er hjem til din bolig, hvor denne vil foretage en grundig gennemgang af dit badeværelse. Samtlige vand-, varme- og elinstallationer bliver gennemgået, og der tages et kig på eventuelle utætheder i isolationen. Du kan også forvente en gennemgang af materialerne i badeværelset. Herefter vil vores fagmand præsentere dig for dine muligheder ved:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Den bedste start på et nyt badeværelse

Et Gratis Badtjek foretaget af Bedre Bad – Bedre Energi Albertslund giver dig de bedste forudsætninger, for at få planlagt det perfekte badeværelse. Vi forstår vigtigheden af, at badeværelset gøres individuel og tilpasses netop den enkelte kundes behov og ønsker. Mulighederne for at skabe sit helt eget badmiljø er nærmest uendelige, og det samme er materialerne og produkterne på markedet.

Vi står klar med rådgivning og inspiration, som sikrer at du træffer det helt rigtige valg! Sammen skaber vi de mest intelligente løsninger, som passer til dine drømme. Ønsker du det, så laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud. Sammen gør vi drømme til virkelighed.

Badeværelsets har de største omkostninger pr. m2

Vidste du at badeværelset er det rum i boligen, som faktisk er dyrest at ombygge pr. kvadratmeter? Derfor er en investering i et nyt badmiljø ofte en meget omkostningstung affære. Det skyldes at badeværelset dagligt bliver udsat for meget fugt og damp, hvilket skærper kravene til materiale og produktvalgene. Det er vigtigt, at disse kan holde til det ekstra slid de bliver udsat for, da det ellers kan føre til fugt- og vand skader. Derfor er det en fordel, at du fra starten vælger en ordentlig håndværker, som kan montere de rigtige materialer korrekt lige fra starten af. Det sparer dig for mange omkostninger i fremtiden, i form af trælse reparationsomkostninger.

Book et gratis badtjek her

Uendelige badeværelsesmuligheder

Når vi snakker renovering eller opbygning af badeværelser, så er der faktisk uendelig mange muligheder for at skabe et nyt og lækkert badmiljø. Der er selvfølgelig den helt typiske mulighed, hvor du totalrenoverer det gamle badeværelse. Du kan gå all-in og skifte hele molevitten ud. Vi snakker nye toiletter, nyt bruse hoved og bruserarmatur, ny håndvask med moderne blandingsbatterier, nye spejle, skabe og meget mere. Klinkerne skal selvfølgelig ikke glemmes, og belysningen skal passe til det nye look! Det er løsningen, hvis du virkelig ønsker en gennemgående og komplet totalrenovering af det gamle badeværelse. Det er en løsning, som kræver et godt greb i lommen, om end vi nok skal sørge for, at du bliver præsenteret for den bedste value-for-Money.

Alternativet til totalrenovationen er et simpelt facelift. Her lader vi langt de fleste elementer blive på det gamle badeværelse – så vidt det giver mening. Det er nemlig sådan, at man kan puste helt nyt liv i et gammelt badeværelse, ved f.eks. at skifte badeværelsesmøblerne og f.eks. håndvasken ud med nye og moderne elementer. Det er en løsning, som er væsentligt mindre omkostningstung, og som kan løses væsentligt hurtigere.

Uanset hvilken type af renovation eller nybyg du er interesseret i, så har vi løsningen. Gennem vores år i branchen, har vi opsnappet nogle generelle gode overvejelser, som vi har samlet til dig her:

  • Materialevalg
  • Hvilke badeværelsesmøbler- og tilbehør skal du have?
  • Farver og farvekombinationer
  • Hvilke funktioner er du interesseret i?

Få inspiration fra vores tidligere løsninger

Se vores badeværelsesgalleri, hvor du finder badeværelser som vi tidligere har opført eller renoveret.

Gå til galleri her.

Læs mere om vores badløsninger: