Malene og Sten Jørgensen Bedre Bad Albertslund og Roskilde Larsen og Jørgensen VVS

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Sten Jørgensen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Book GRATIS Badtjek

Få inspiration og gode råd til dit nye badeværelse af professionel badekspert

Nyt badeværelse del- eller total renovering ?

BEDRE Badtjek er ganske gratis og helt uforpligtende, så book her & nu !

Nyt badeværelse 4000 Roskilde
Renovering af badeværelse 2620 Albertslund

Book dit GRATIS Badtjek herunder, ved at udfylde formularen. 

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Book et gratis Badtjek her

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

  Autoriseret og kompetent VVS’er

  Bestiller du badtjekket, så sender vi en autoriseret og kompetent VVS’er hjem til din bolig, hvor denne vil foretage en grundig gennemgang af dit badeværelse. Samtlige vand-, varme- og elinstallationer bliver gennemgået, og der tages et kig på eventuelle utætheder i isolationen. Du kan også forvente en gennemgang af materialerne i badeværelset. Herefter vil vores fagmand præsentere dig for dine muligheder ved:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering
  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

  Den bedste start på et nyt badeværelse

  Et Gratis Badtjek foretaget af Bedre Bad Albertslund – Roskilde giver dig de bedste forudsætninger, for at få planlagt det perfekte badeværelse. Vi forstår vigtigheden af, at badeværelset gøres individuel og tilpasses netop den enkelte kundes behov og ønsker. Mulighederne for at skabe sit helt eget badmiljø er nærmest uendelige, og det samme er materialerne og produkterne på markedet.

  Vi står klar med rådgivning og inspiration, som sikrer at du træffer det helt rigtige valg! Sammen skaber vi de mest intelligente løsninger, som passer til dine drømme. Ønsker du det, så laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud. Sammen gør vi drømme til virkelighed.

  Badeværelsets har de største omkostninger pr. m2

  Vidste du at badeværelset er det rum i boligen, som faktisk er dyrest at ombygge pr. kvadratmeter? Derfor er en investering i et nyt badmiljø ofte en meget omkostningstung affære. Det skyldes at badeværelset dagligt bliver udsat for meget fugt og damp, hvilket skærper kravene til materiale og produktvalgene. Det er vigtigt, at disse kan holde til det ekstra slid de bliver udsat for, da det ellers kan føre til fugt- og vand skader. Derfor er det en fordel, at du fra starten vælger en ordentlig håndværker, som kan montere de rigtige materialer korrekt lige fra starten af. Det sparer dig for mange omkostninger i fremtiden, i form af trælse reparationsomkostninger.

  Uendelige badeværelsesmuligheder

  Når vi snakker renovering eller opbygning af badeværelser, så er der faktisk uendelig mange muligheder for at skabe et nyt og lækkert badmiljø. Der er selvfølgelig den helt typiske mulighed, hvor du totalrenoverer det gamle badeværelse. Du kan gå all-in og skifte hele molevitten ud. Vi snakker nye toiletter, nyt bruse hoved og bruserarmatur, ny håndvask med moderne blandingsbatterier, nye spejle, skabe og meget mere. Klinkerne skal selvfølgelig ikke glemmes, og belysningen skal passe til det nye look! Det er løsningen, hvis du virkelig ønsker en gennemgående og komplet totalrenovering af det gamle badeværelse. Det er en løsning, som kræver et godt greb i lommen, om end vi nok skal sørge for, at du bliver præsenteret for den bedste value-for-Money.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

  Alternativet til totalrenovationen

  Alternativet til totalrenovationen er et simpelt facelift. Her lader vi langt de fleste elementer blive på det gamle badeværelse – så vidt det giver mening. Det er nemlig sådan, at man kan puste helt nyt liv i et gammelt badeværelse, ved f.eks. at skifte badeværelsesmøblerne og f.eks. håndvasken ud med nye og moderne elementer. Det er en løsning, som er væsentligt mindre omkostningstung, og som kan løses væsentligt hurtigere.

  Uanset hvilken type af renovation eller nybyg du er interesseret i, så har vi løsningen. Gennem vores år i branchen, har vi opsnappet nogle generelle gode overvejelser, som vi har samlet til dig her:

  • Materialevalg
  • Hvilke badeværelsesmøbler- og tilbehør skal du have?
  • Farver og farvekombinationer
  • Hvilke funktioner er du interesseret i?
  New Yorker badeværelse med indbygget hylder i bruse niche lavt af Bedre Bad Albertslund - Roskilde, Larsen & Jørgensen VVS

  Få inspiration fra vores tidligere løsninger

  Se vores badeværelsesgalleri, hvor du finder badeværelser som vi tidligere har opført eller renoveret.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

  Læs mere om vores badløsninger:

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 43 64 53 42

  Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer