Bedre Bad - Bedre Energi - kælder bad

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Sten Jørgensen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Lokal VVS-ekspert udvider fra Albertslund til Roskilde

Efter mere end 50 år i Storkøbenhavn og på Vestegnen har Sten Jørgensen, indehaver af Bedre Bad Albertslund – Larsen & Jørgensen VVS, grebet muligheden for at udvide familieforetagendet.

Lige ud ad landevejen

De sorte Bedre Bad-biler triller allerede troligt ud ad Roskildevej, hvor teamet fra Albertslund er i fuld gang med at servicere lokalområdet med alt fra reparationer af dryppende vandhaner til omfattende badeværelsesrenovationer. Udvidelsen kommer som en naturlig forlængelse:

”Det er en stor milepæl for os at udvide til Roskilde. Vi har længe haft både kapaciteten og ambitionerne til mere, så det er en stor glæde for os, at vi nu kan tilbyde vores service og godt, gedigent VVS-arbejde til endnu flere,” fortæller han med et glimt i øjet.

Malene og Sten Jørgensen Bedre Bad Albertslund og Roskilde Larsen og Jørgensen VVS

Stolt håndværk gennem tre generationer

Sten Jørgensen bærer stolt den stafet videre, han fik overleveret fra sin far – og tredje generation er allerede færdiguddannet VVS-montør. Sammen er de opsatte på at bygge videre på det fundament, der er blevet skabt gennem mere end fem årtier. De mange år i branchen betyder også, at Sten og teamet både er godt kendt og anerkendt i lokalsamfundet:

”Vi glæder os til at komme ud og hilse på de nye kunder og bringe vores erfaring i spil,” siger han opløftet og fortsætter: ”Og ellers skal de være meget velkomne til at kigge forbi vores Bad- og VVS-udstilling, hvor flere allerede har besøgt os”.

Lækkert badværelse udført af Bedre Bad Albertslund Roskilde - Larsen & Jørgensen VVS

Mottoet var en selvopfyldende profeti

Virksomhedens motto ”Fra idé til virkelighed” passer usædvanligt godt til anledningen. Normalt henviser mottoet dog til virksomhedens kerneopgave – nemlig at forvandle kundernes ønsker til gennemførte totalløsninger. Som områdets lokale VVS’er dækker de alt inden for husets fire vægge, men renovering af badeværelser altid været et speciale:

”En stor del af vores arbejde ligger uden for selve installationen. Vi tager os god tid til at lytte til kundens ønsker, tale budget og give den rådgivning og sparring, som er afgørende for at skabe præcis det resultat, de drømmer om.”

Skal vi også gøre din drøm om et nyt badeværelse til virkelighed? – så start med et gratis Badtjek!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 43 64 53 42

Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer