Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Sten Jørgensen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Hjælp til nyt badeværelse i Albertslund og Roskilde omegn

Vi tilbyder den komplette løsning til dit nye badeværelse med fokus på at opfylde dine ønsker og behov. Vores team koordinerer hele processen og samarbejder med forskellige håndværkere, hvilket giver dig mulighed for blot at læne dig tilbage og glæde dig til at træde ind i det nyrenoverede badeværelse.

Geberit indbygnings cisterne Mera douche toilet med Sigma 50 trykplade Vola T39 T12 kobber bad tilbehør tilbud pris inklusiv montage ring tlf 43645342 Bedre Bad Albertslund - Roskilde lj-vvs.dk

Inspiration til at skabe dit eget, unikke badeværelsesmiljø.

Find inspiration til at skabe dit helt unikke badeværelsesmiljø, hvor din personlige smag og stil kan skinne igennem med fuld kraft. Her åbner der sig en verden af muligheder for at realisere dine idéer og drømme. Vi står klar med vores ekspertise, viden og masser af kreativ inspiration. Valget er dit, om du ønsker et tidløst, klassisk badeværelse eller et moderne bademiljø med de seneste innovative funktioner og faciliteter.

Hvis du drømmer om et nyt badeværelse, er vi klar til at hjælpe uanset omfanget af dit projekt. Det spiller ingen rolle, om dit eksisterende badeværelse trænger til en komplet renovering, om du er ved at bygge et nyt hus og ønsker et helt nyt badeværelse, eller om du blot ønsker at opgradere dit nuværende badeværelse uden at sprænge budgettet. Vi skaber skræddersyede badeværelsesløsninger, uanset om det drejer sig om en opfriskning af et lille badeværelse eller en omfattende nybygning med flot nyt flisearbejde på gulv og vægge. Kontakt os allerede i dag, og lad os inspirere dig til dit kommende badeværelsesprojekt. Vi er klar med rådgivning, vejledning og udførelse af projektet efter dine ønsker.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Specialviden i badeværelser – Albertslund og Roskilde omegn.

Med vores mange års erfaring som autoriseret VVS-installatør i branchen har vi den nødvendige ekspertise til at præsentere dig for de mest optimale og intelligente løsninger, der passer til dine behov og ønsker for dit drømmebadeværelse. Vi stræber altid efter at levere professionelle badeværelsesprojekter af høj kvalitet, hver gang vi påtager os en opgave. Vores kompetencer inden for badeværelser er alsidige og omfatter:

 • Renovering af badeværelser
 • Design og opbygning af nye badeværelser
 • Installation af alle typer vandforsyningssystemer
 • Udskiftning af diverse badeværelsesmøbler, tilbehør og andre elementer
 • Udførelse af forskellige former for reparationer, herunder afløbsrensning og reparation af løbende toiletter.

Med andre ord er vi i stand til at håndtere en bred vifte af opgaver inden for badeværelsesrenovering, etablering af nye badeværelser, og andre relaterede arbejdsopgaver i forbindelse med badeværelser, bryggerser og køkkener.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber

Gør brug af vores ekspertise inden for badeværelser.

Lad os bringe vores ekspertise inden for badeværelser til Albertslund og Roskilde-området i spil. Du kan være sikker på at få præsenteret de mest optimale løsninger for dit nye badeværelsesmiljø, udført med omhyggelighed og professionel præcision. Vores overholdelse af aftaler, både når det gælder færdiggørelse og pris, er en garanti, du kan stole på.

Når det drejer sig om at skabe det helt unikke badeværelse, er mulighederne næsten uendelige. Vi anbefaler, at designet af dit badeværelse harmonerer med resten af dit hjem, da dette skaber den mest harmoniske oplevelse. Derudover er det vigtigt at udnytte de unikke træk og features, som hvert baderum tilbyder. Badeværelset skal tilpasses individets behov, da det ideelle badeværelse sjældent er det samme for to forskellige personer. Derfor lægger vi stor vægt på at inddrage vores kunder i en samtale om deres ønsker og behov, og dette er en kerneværdi hos Bedre Bad Albertslund – Roskilde

Pust liv i et nyt badeværelse

Giv dit eksisterende badeværelse nyt liv! Vi forstår, at en omfattende totalrenovering af dit badeværelse kan virke som en betydelig investering i øjeblikket. Der er imidlertid en alternativ vej, der ikke kræver en omkostningstung komplet ombygning. Du kan forfriske dit gamle badeværelse ved simpelthen at udskifte de slidte badeværelsesmøbler med nye og moderne alternativer. Der findes et væld af designmuligheder, og vi er klar til at rådgive dig om de forskellige produkter, der er tilgængelige på markedet. Hvis du tilføjer nye fliser til badeværelset, får du næsten et helt nyt badeværelse til en langt mere overkommelig pris end en komplet renovering.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Vil du høre mere om vores processer ved et nyt badeværelse?

VVS Svend – din nærmeste VVS-montør, tilgængelig på telefon 43 64 53 42. Vi tilbyder en bred vifte af VVS-tjenester, herunder reparation og udskiftning af rør, sanitet og armaturer, afløbsrensning, kloakarbejde og enhver form for VVS-opgave. Vi betjener lokalsamfundet i områder som Albertslund, Høje Taastrup, Glostrup, Rødovre, Brøndby Strand, Vallensbæk Strand, hele Vestegnen, Frederiksberg, Nordsjælland og Stor København.

Slut dig til os på Bedre Bads Facebook-side for at holde dig opdateret med nyheder, deltage i diskussioner og deltage i spændende konkurrencer.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 43 64 53 42

Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer