Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Sten Jørgensen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Beregn energimærket (A til G) på dit hus

– og se hvor stor en besparelse og en værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus!

Hos Bedre Energi Albertslund tilbyder vi vores kunder, at de kan lave en energiberegning. Et energimærke spiller en stor rolle både i forhold til bolighandel og varmeregning. En energioptimering af din bolig kan føre til en værdiforøgelse og økonomiske besparelser. Der er altså mange fordele ved at undersøge, hvilken energimærkning din nuværende bolig har. Herunder kan du beregne, hvor meget du, alt andet en lige, kan øge værdien på dit hus, ved at foretage en energirenovering af dit anlæg.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Beregn dit energimærke her!

Her kan du lave din energiberegning, og se hvor stor en besparelse og eventuel værdiforøgelse, du kan opnå ved en energioptimering af boligen.
Alt hvad du skal gøre er, at indtaste det samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. eller kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Vær opmærksom på

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

Skulle der være udsigt til betydelige besparelser på dit energiforbrug, så tilbyder vi professionel energirådgivning. Vi stiller en certificeret energivejleder til rådighed, gennem hvad vi kalder et energitjek. Her vil du få en dybdegående gennemgang af din boligs energiinstallationer, og et overblik over de konkrete optimeringsmuligheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Hvad kan du bruge energimærket til?

Energimærket er et mål for boligens energieffektivitet. Derfor kan det også bruges til at sammenligne din boligs energieffektivitet, med andre tilsvarende boligers energieffektivitet. Det skal forstås på den måde, at en høj energieffektivitet er lig med et lavt energiforbrug. I en potentiel handelssituation, så giver energimærket køberen mulighed for at sammenligne energimærkningen på tværs af boliger. Energimærket giver nemlig et overblik over, hvad det koster at varme boligen og, og også det tilsvarende vandforbrug.

Hvordan skal energimærker læses

Når det kommer til hvordan energimærker skal læses, så foregår det efter en skala. Den skala går fra A2020 til G. A2020 er det bedste energimærke en bolig kan have, og G er det dårligste. For at sætte det lidt i perspektiv, så kan du tænke på det lidt ligesom med hårde hvidevares energimærker. Energimærket A er her det bedste mærke, og viser at opvaskeren er meget energieffektiv. Et energimærke er gyldigt i 10 år ad gangen, og skal herefter fornyes.

Altså er energimærket en vigtig prioritering, som både har relevans nu og i fremtiden. Ved at forbedre din energieffektiv, kan du spare penge på både varme og energiregning. Derfor vil man ofte tage med i sine overvejelser at investering i en energioptimering af boligen, kan tjene en del af sig selv hjem igen via lavere energiregninger. Vi har erfaret at et højere energimærke, også fører til en tilsvarende højere salgspris for langt de fleste boliger. Altså at energiøkonomiske boliger sælges til en højere pris end boliger, som ikke er energiøkonomiske.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Energioptimering af din bolig

Hvis du er interesseret i dine muligheder for en energioptimering af boligen, så udfyld ovenstående beregner, og tag kontakt til Bedre Energi Albertslund. Herefter kan vi aftale et evt. energitjek af din bolig eller virksomhed, hvorefter vi for alvor kan gå i gang med energioptimeringen af din ejendom.

Vi planlægger sammen de energioptimeringer, som du er interesserede i. Det betyder at du frit kan vælge og vrage mellem dine forskellige optimeringsmuligheder. Du kan selvfølgelig investere mere eller mindre i en energioptimering, og alt efter hvor store ændringer du vil foretage, vil resultatet af energioptimeringen også variere. Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål til energioptimering eller til hvordan beregneren fungerer. Vi står altid klar med en hjælpende hånd.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Læs mere om energiløsninger her:

Hvis du er interesseret i at læse om andre af vores energiløsninger, så finder du interne links til dem herunder. Vi har flere forskellige områder, hvor vi er specialister, og garanteret kan hjælpe dig frem til det absolut bedste resultat. Du kan indledningsvist læse om emnerne her, og ellers er du velkommen til at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 43 64 53 42

Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer