Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Sten Jørgensen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Fjernvarme

Tænker du på renovering af dine varmeanlæg, udskiftning af varmtvandsbeholder, radiator ventiler eller trænger varmeveksleren blot til en udsyring / afkalkning, så ring til os for vejledning og evt. tilbud.

Her hos Bedre Bad Albertslund – Roskilde er vi eksperter i installation og servicering af fjernvarmeanlæg. Derudover er vi også erfarne i renovation og vedligeholdelse af eksisterende anlæg. Indtil videre har omkring 62% af de danske boliger valgt fjernvarme, som deres primære opvarmningsform. Det er der en rigtig god grund til, da fjernvarme er en grøn og billig opvarmningsform. Fjernvarme er oftest overskudsvarme fra produktionen af elektricitet og varme fra afbrænding af affald.

En billig og miljøvenlig opvarmningsform

Fjernvarme er en billig opvarmningsform, i den forstand at du ofte kan spare helt op til 25% set i forhold til opvarmning med f.eks. et traditionelt oliefyr. Sørger du for regelmæssige serviceeftersyn, så kan du opretholde et anlæg med optimal drift. Det resulterer i den bedste udnyttelse af fjernvarmen, og bibeholder derved den gode økonomi. Vi tilbyder vores servicetjek til private, boligforeninger og virksomheder.

I kraft af vores erfaring med fjernvarmeanlæg og servicering af disse, har vi opdaget et simpelt men effektivt råd. Hvis du følger vores råd, så kan du allerede her spare penge på elregningen. Vores generelle erfaring er, at hvis man skuer langsomt op for fjernvarmeanlægget efter sommerlukningen, så kan du spare mellem 800 – 1.000 kr. hos en gennemsnitshusstand. En ekstra bonus er, at man herved udleder mindre CO2, og skåner miljøet!

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Hvad koster fjernvarme?

Oftest er det sådan at fjernvarme er den billigste og bedste løsning for de fleste husstande. Det er især tilfældet, hvis man sammenligner med et gasfyr, oliefyr eller el. Dog skal du være opmærksom på, at prisen på fjernvarme afhænger af flere faktorer. Nogle faktorer som er værd at lægge mærke til: Det enkelte værks økonomi spiller en vigtig rolle, og samtidigt har antallet af kilometer mellem dit hus og anlægget også en betydelig rolle. Den sidste faktor vi vil nævne her, er prisen på brændstoffet, som bruges til fjernvarmen. Pointen er at der er mange faktorer, som kan påvirke prisen på fjernvarme. Som tommelfingerregel er det dog stadig et billigt alternativ.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Servicering & Installation af fjernvarmeanlæg

Vi har som tidligere nævnt stor erfaring med fjernvarme, og med mange forskellige typer af fjernvarmeanlæg. For at opsummere vores servicer, har vi samlet en liste herunder:

 • Installation af nye fjernvarmeanlæg i alle størrelser
 • Service og vedligehold af eksisterende fjernvarmeanlæg i drift
 • Renovering af eksisterende anlæg

Hvis du ønsker en pålidelig og erfaren fjernvarmespecialist, så skal du vælge Bedre Energi Albertslund. Vi har mange år i branchen, og har udviklet et speciale i korrekt installation og servicering af fjernvarmeanlæg. Det gælder uanset om du er en privatkunde, erhvervskunde, offentlig institution eller boligforening.

Tips til besparelser med dit fjernvarmeanlæg

Hvis du allerede har et fjernvarmeanlæg installeret, så har vi her samlet nogle tips, som kan spare dig betydelig summer på fjernvarmeregningen.

 • Ældre fjernvarmeanlæg på 10-15 år, kan med fordel få installeret nye ventiler. Det skyldes at de gamle ventiler fra den tid, ikke måler rumtemperaturen, og derfor ikke justere varmen korrekt.
 • De manuelle gulvvarmeventiler bør udskiftes til termostater eller med elektronisk styring.
 • Sørg for at du har en A-mærket cirkulationspumpe, så du har den mest effektive energiudnyttelse.
 • Sørg for at dine varmerør er isoleret korrekt. Huller i isolering resulterer i unødvendigt varmespild.
 • Anskaf et vejrkompenseringsanlæg. Et sådan anlæg kan spare dig 10-15% ekstra på varmeregningen.
Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss Ally gulvvarme app

Danfoss Living Connect radiatortermostater uden RA-N ventiler – trådløs temperaturstyring i hele huset.

Varmestyring de luxe. Living connect radiatortermostaterne kommunikerer trådløst med Danfoss Link CC. Via en berøringsfølsom farveskærm kan du indstille alle termostater på én gang – og samtidig regulere varmen i de enkelte rum. 8 stk. Living connect termostater, 1 stk. Danfoss Link CC samt programmering. *

*Passer til de fleste radiatorer: Passer de ikke på dine, er der en merpris, som vi kan oplyse på forhånd. Har du brug for et andet antal ventiler og termostater, regulerer vi prisen derefter.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 43 64 53 42

Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer