ALBERTSLUND

Hvad kan Bedre Bad – Bedre Energi?

Larsen & Jørgensen VVS er medlemmer af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi. Bedre Bad kæden er en af de største VVS-kæder i Danmark. Kæden er kendetegnet af professionelle VVS-installatører, som alle er eksperter i:

  • Modernisering af badeværelser
  • Badløsninger helt fra bunden.
  • Badmiljø – Totalløsning.

Herudover er kæden også specialister inden for en række af energirelaterede opgaver. Det gælder bl.a.:

  • Ventilation & Klima
  • Energiforbedringer og energibesparelser (Energioptimering)
  • Energiløsningen inden for: Fjernvarme, Jordvarme, Solvarme, Varmepumper, Naturgas, Pillefyr m.v.

Derudover udfører vi selvfølgelig også alle former for gængse VVS-opgaver.

Vi er generelt set, din lokale VVS- og energispecialist. Vi står klar med inspiration og rådgivning, samt nyttig viden og professionelle løsninger. Det er uanset om du er en privat eller erhvervskunde.

Vi skaber totalløsninger for alle typer af opgaver

Når du handler med Bedre Bad – Bedre Energi Albertslund, så er du garanteret en samarbejdspartner, som går ind i processen fra start til slut. Det er hvad vi kalder totalløsninger, og det er vores speciale. Uanset om du skal have renoveret badeværelset, ombygget dit bryggers eller installeret nye energi- og varmesystemer, så kan vi klare det via en totalløsning.

Med konceptet totalløsning mener vi netop totalløsninger. Vi står klar lige fra de indledende faser, hvor vi har gode råd og inspiration til planlægningen af dit nye badeværelse. Når processen går i gang, så sikrer vi den rigtige koordinering mellem de forskellige nødvendige håndværkere. Vi sørger for at murerne, elektrikerne, tømrerne osv. Møder op til rette tid og i rette rækkefølge. Du behøves hellere ikke tænke på leverancen af gode materialer og produkter, da vi via vores store leverandørnetværk sikrer gode og stabile leverancer til tiden og i ordentlig kvalitet. Til sidst sørger vi for en ordentlig oprydning efter projektet. Vi forlader aldrig et projekt før kunden er 100% tilfreds med resultatet.

Fordelen for dig som kunde, er at du kan læne dig helt tilbage og lade os styre projektet. Du behøves ikke involvere dig mere end du har lyst til, og du kan trygt stole på at vi leverer et ordentligt resultat. Undervejs i projektet vil du opleve, at du kun har 1 kontaktperson. Det sikrer en bedre informationsgang, og derved en bedre arbejdsproces. På denne måde har vi erfaret, at vi kan skabe den mest effektive arbejdsgang og det bedst mulige resultat. Den sidste fordel ved totalløsnings konceptet er, at prisen er 100% transparent. Det udkast på en pris vi bliver enige om, er den pris som du vil ende med at betale. Vores prismodel afspejler nemlig altid alle omkostninger ved projektet. Dvs. produktet, leverancen, montering, oprydning, og service. På den måde sikrer vi, at vores kunder aldrig oplever skjulte omkostninger eller ekstra gebyrer efter endt arbejde. Vi er stolte af at være en af de eneste VVS’ere i Danmark, som har en så transparent prismodel.

Specielt uddannede energivejledere

Rid med på den grønne bølge, vær miljøbevidst & kontakt vores speciel uddannet energivejleder. Vores Bedre Bad boligrådgiver har gennemgået skrædder syet energi kursus hos Teknologisk Institut. Få gode energiløsninger med garanteret besparelser, bestil Energitjek BASIS el. energivurdering EKSTRA

Spar på vand, varme og el, mulighed for energi tilskud til skrotning af oliefyr. Ring for de sidste nye tendenser & energi nyheder.


Kontakt Bedre Bad energivejleder & lad os guide dig. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Ring tlf.: 43 64 53 42

Nyt bad eller renovering af det gamle?

Vi hjælper gerne med at lægge en plan for renoveringen af dit badeværelse. Vi har god erfaring med denne proces og står klar med ekspertviden, som sikrer dig det bedste badmiljø. Inden du påbegynder processen med dit nye badeværelse, så anbefaler vi at du får foretaget et gratis badtjek af Bedre Energi Albertslund. Herved besigtiges din nuværende badeværelsessituation, og så kan vi bedre give dig gode råd og vejledning.

Læs mere om energiløsninger her: