BEREGN ENERGIMÆRKET (A TIL G) PÅ DIT HUS

– og se hvor stor en besparelse og en værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus!

Hos Bedre Energi Albertslund tilbyder vi vores kunder, at de kan lave en energiberegning. Et energimærke spiller en stor rolle både i forhold til bolighandel og varmeregning. En energioptimering af din bolig kan føre til en værdiforøgelse og økonomiske besparelser. Der er altså mange fordele ved at undersøge, hvilken energimærkning din nuværende bolig har. Herunder kan du beregne, hvor meget du, alt andet en lige, kan øge værdien på dit hus, ved at foretage en energirenovering af dit anlæg.

Beregn dit energimærke her!

Her kan du lave din energiberegning, og se hvor stor en besparelse og eventuel værdiforøgelse, du kan opnå ved en energioptimering af boligen.

Alt hvad du skal gøre er, at indtaste det samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. eller kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte mig. Kontakt mig nu!

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

Skulle der være udsigt til betydelige besparelser på dit energiforbrug, så tilbyder vi professionel energirådgivning. Vi stiller en certificeret energivejleder til rådighed, gennem hvad vi kalder et energitjek. Her vil du få en dybdegående gennemgang af din boligs energiinstallationer, og et overblik over de konkrete optimeringsmuligheder.

Hvad kan du bruge energimærket til?

Energimærket er et mål for boligens energieffektivitet. Derfor kan det også bruges til at sammenligne din boligs energieffektivitet, med andre tilsvarende boligers energieffektivitet. Det skal forstås på den måde, at en høj energieffektivitet er lig med et lavt energiforbrug. I en potentiel handelssituation, så giver energimærket køberen mulighed for at sammenligne energimærkningen på tværs af boliger. Energimærket giver nemlig et overblik over, hvad det koster at varme boligen og, og også det tilsvarende vandforbrug.

Når det kommer til hvordan energimærker skal læses, så foregår det efter en skala. Den skala går fra A2020 til G. A2020 er det bedste energimærke en bolig kan have, og G er det dårligste. For at sætte det lidt i perspektiv, så kan du tænke på det lidt ligesom med hårde hvidevares energimærker. Energimærket A er her det bedste mærke, og viser at opvaskeren er meget energieffektiv. Et energimærke er gyldigt i 10 år ad gangen, og skal herefter fornyes.

Altså er energimærket en vigtig prioritering, som både har relevans nu og i fremtiden. Ved at forbedre din energieffektiv, kan du spare penge på både varme og energiregning. Derfor vil man ofte tage med i sine overvejelser at investering i en energioptimering af boligen, kan tjene en del af sig selv hjem igen via lavere energiregninger. Vi har erfaret at et højere energimærke, også fører til en tilsvarende højere salgspris for langt de fleste boliger. Altså at energiøkonomiske boliger sælges til en højere pris end boliger, som ikke er energiøkonomiske.

Energioptimering af din bolig

Hvis du er interesseret i dine muligheder for en energioptimering af boligen, så udfyld ovenstående beregner, og tag kontakt til Bedre Energi Albertslund. Herefter kan vi aftale et evt. energitjek af din bolig eller virksomhed, hvorefter vi for alvor kan gå i gang med energioptimeringen af din ejendom.

Vi planlægger sammen de energioptimeringer, som du er interesserede i. Det betyder at du frit kan vælge og vrage mellem dine forskellige optimeringsmuligheder. Du kan selvfølgelig investere mere eller mindre i en energioptimering, og alt efter hvor store ændringer du vil foretage, vil resultatet af energioptimeringen også variere. Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål til energioptimering eller til hvordan beregneren fungerer. Vi står altid klar med en hjælpende hånd.

Læs mere om energiløsninger her:

Hvis du er interesseret i at læse om andre af vores energiløsninger, så finder du interne links til dem herunder. Vi har flere forskellige områder, hvor vi er specialister, og garanteret kan hjælpe dig frem til det absolut bedste resultat. Du kan indledningsvist læse om emnerne her, og ellers er du velkommen til at kontakte os.