Beregn energimærket (A til G) på dit hus

– og se hvor stor en besparelse og en værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus!

Hos Bedre Energi Albertslund tilbyder vi vores kunder, at de kan lave en energiberegning. Et energimærke spiller en stor rolle både i forhold til bolighandel og varmeregning. En energioptimering af din bolig kan føre til værdiforøgelse og økonomiske besparelser, hvis anlægget ikke fungerer optimalt. Der er altså mange fordele ved at undersøge, hvilken energimærkning din nuværende bolig har. Herunder kan du beregne, hvor meget du, alt andet en lige, kan øge værdien på dit hus, ved at foretage en energirenovering af dit anlæg. 

Alt hvad du skal gøre er, at indtaste det samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. eller kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.  

 

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte mig. Kontakt mig nu!

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.