Naturgas – Økonomisk & Miljøvenligt

Vi har stor erfaring med installation og servicering af naturgaskedler og andre gaskedler!

  • Installation og montering af naturgaskedler
  • Vedligeholdelse af naturgasinstallationer
  • Renovering af eksisterende naturgasinstallationer

Uanset om det gælder naturgasinstallationer i private hjem, erhvervsejendomme eller offentlige institutioner, så har Bedre Bad – Bedre Energi Albertslund løsningen til dig. Vi er din kompetente rådgiver samt arbejdsgiver, og vi leverer kun professionelt VVS-arbejde. Udover de gængse opgaver i forbindelse med naturgaskedler og installationer, så tilbyder vi også serviceaftaler. Med en serviceaftale hos os, er du garanteret et veltrimmet og velfungerende anlæg. Vi sørger selv for at kontakte dig, når det er tid til næste eftersyn. Du slipper dermed for bekymringerne, og du kan blot nyde dit driftssikre anlæg.

Naturgas er en billig og miljøvenlig opvarmningsform

Du kan faktisk spare helt op til 30%, hvis du skifter dit gamle oliefyr eller gasfyr ud med en moderne kondenserende gaskedel. Derfor er der potentielt mange penge at hente, ved at sikre en korrekt udskiftning af dit gamle fyr. Det er dog vigtigt, at du vælger en kompetent VVS’er, da en fejlmonteret gasinstallation kan have fatale følger. Vælger du os, som din samarbejdspartner, kan du være sikker på at dine gasinstallationer bliver monteret korrekt.

Du kan som sagt opnå markante besparelser, ved at skifte oliefyret ud med et naturgasfyr. Hvor store besparelserne er, afhænger af flere faktorer. F.eks. afhænger det af husets størrelse, antal etager, isoleringsgraden og antal beboere i husstanden. Men først bør du undersøge om du overhovedet kan få naturgas i dit område. Det er nemlig ikke alle steder i landet, som har adgang til naturgas. Ofte kan det være problematisk med adgang til naturgas i tyndt befolkede områder.

Relevant lovgivning du bør kende til

D. 1. januar 2013 blev det vedtaget, at det fremadrettet er forbudt at installere naturgasfyr og oliefyr i nye huse, hvis der er adgang til andre opvarmningsformer. Hvis du alligevel overvejer et naturgasfyr, så er der en større chance for at få dispensation for naturgasfyret fremfor oliefyret. Skal du bygge et nyt hus, og overvejer naturgas som din opvarmningsform, så vil vi klart anbefale at kontakte din kommune inden du påbegynder projektet.

Naturgasfyrets mange fordele

Selvom lovgivningen siger, at man ikke må installere naturgasanlæg i nybyggerier, så er der bare et væld af fordele forbundet med naturgas. Vi har herunder listet nogle af de væsentligste fordele:

  • Bedre for miljøet end et oliefyr
  • Fylder mindre end andre opvarmningsformer
  • Lavere varmeregning end et oliefyr.
  • Lavt servicebehov.

Et naturgasfyr udnytter ressourcerne langt bedre end et oliefyr. Det betyder at du kan opnå en markant lavere varmeregning. Det skyldes bl.a. at markant mindre varme går til spilde i varmeproduktionen. Naturgasfyret er ofte meget mere praktisk end sine konkurrenter, da det er så småt at det kan hænge på væggen. Derudover kræver det selvfølgelig ikke en olietank, hvilket er en af de helt store ulemper ved et oliefyr. Naturgas udleder ca. 15-20 mindre CO2 end fyringsolie. Det er altså en mærkbar positiv påvirkning på miljøet, og et klart skridt i den rigtige retning.

Vi tager gerne et kig på din nuværende installation

Vi kommer gerne forbi din ejendom, og tager et kig på din nuværende installation. Ud fra denne gennemgang kan vi udforme et uforpligtende tilbud på en ny naturgasinstallation, eller en renovering af den gamle. Her skal du huske, at der kan være rigtig mange besparelser at hente ved en investering i en ny kondenserende naturgaskedel

Kontakt os allerede i dag

Hvis du er interesseret i dine muligheder med udskiftningen af gamle oliekedler eller naturgaskedler, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står parat til at besvare alle spørgsmål du måtte have omkring naturgas og naturgasinstallationer. Skulle du have spørgsmål til andre former for energikilder – traditionelle eller alternative – så kan vi også være dig behjælpelig med dette.

Læs mere om energiløsninger her: