Renovering til nyt bad, ombygning af bryggers eller tilbud på et nyt køkken?

Trænger Deres badeværeles, bryggers eller køkken til et "pift" og ønsker De at udleve Deres "drømme" så ring og få en uforpligtende samtale med vores design konsulent.

Vi er sprængt fyldt med gode ideer, har fingeren på pulsen i forhold til tidens trends og tendenser og samarbejder med markedets førende leverandører.

Som totalleverandør har De kun kontakt til vores firma og vi sørger for at tømrer, murer, elektriker, maler, blikkenslager mv. kommer til i rigtig rækkerfølge og til aftalt tid.

Med vores 3-d computer bad tegninger kan De ligeledes visualiserer Deres drøm før den bliver til virkelighed.

Hos os invisterer De ikke blot i et nyt badeværelse, bryggers eller køkken men får samtidig en god nats søvn, god service samt en positiv oplevelse.

Renovering til nyt bad, ombygning af bryggers eller tilbud på et nyt køkken

GROHE Red duo køkken batteri med kogende varmt vand

Køb GROHE Red duo køkken batteri med kogende varmt vand på udsalg til god tilbuds pris. GROHE Blue køkken vandhane med filtreret kildevand eller danskvand med brus direkte fra hanen. NYHED = GROHE Minta med touch, åben og luk for vandet med en enkelt berøring på køkken armaturet. Køb GROHE produkt til afhentning i butik eller bestil GROHE VVS nummer med installation, arbejdsløn & moms = leveret og monteret til fix & færdig aftalt pris. GROHE rabat kampagne 2015 hos GROHE servicepartner Bedre Bad Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS Vestegnen. Sammenlign GROHE VVS priser her