Bedre Bad - Bedre Energi - Bryggers energi

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Sten Jørgensen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Renovering til nyt bad, ombygning af bryggers eller tilbud på et nyt køkken?

Trænger Deres badeværeles, bryggers eller køkken til et “pift” og ønsker De at udleve Deres “drømme” så ring og få en uforpligtende samtale med vores design konsulent.
Vi er sprængt fyldt med gode ideer, har fingeren på pulsen i forhold til tidens trends og tendenser og samarbejder med markedets førende leverandører.
Som totalleverandør har De kun kontakt til vores firma og vi sørger for at tømrer, murer, elektriker, maler, blikkenslager mv. kommer til i rigtig rækkerfølge og til aftalt tid.
Med vores 3-d computer bad tegninger kan De ligeledes visualiserer Deres drøm før den bliver til virkelighed.
Hos os invisterer De ikke blot i et nyt badeværelse, bryggers eller køkken men får samtidig en god nats søvn, god service samt en positiv oplevelse.

GROHE Red duo køkken batteri med kogende varmt vand

Køb GROHE Red duo køkken batteri med kogende varmt vand på udsalg til god tilbuds pris. GROHE Blue køkken vandhane med filtreret kildevand eller danskvand med brus direkte fra hanen. NYHED = GROHE Minta med touch, åben og luk for vandet med en enkelt berøring på køkken armaturet. Køb GROHE produkt til afhentning i butik eller bestil GROHE VVS nummer med installation, arbejdsløn & moms = leveret og monteret til fix & færdig aftalt pris. GROHE rabat kampagne 2015 hos GROHE servicepartner Bedre Bad Albertslund – Larsen & Jørgensen VVS Vestegnen. Sammenlign GROHE VVS priser her

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 43 64 53 42

Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer