Rørskader

Har du mistanke om en rørskade, kommer vi naturligvis og trykprøver deres VVS-installationer, samt be- eller afkræfter deres mistanke. Rørskader sker ofte i det skjulte, bag et skab eller under vasken, hvor det ikke sådan lige er til at få øje på og derfor er det vigtigt at få afdækket skaden, så snart mistanken opstår.

Er der tale om en utæthed, sætter vi vores lækagefolk på sagen for at lokalisere det eksakte lækagested, hvorefter vi udbedrer skaden. Lækager skal adresseres hurtigst muligt og udbedres med det samme. Derfor sætter vi hos Larsen & Jørgensen VVS en stor ære i at udbedre Deres rørskader med det samme.

Den hyppigste årsag til rørskader, er at rørene er blevet gamle og slidte, så derfor skal du være ekstra opmærksom, hvis du bor i et ældre hus eller ejendom. Når fugten først kan ses, er skaden allerede stor. I langt de fleste tilfælde bliver skaden nemlig først opdaget når vandet fra de gamle rør, har sivet ud i en længere periode.

De kan trygt kontakte os for tilsyn og vi kommer hurtigst muligt når uheldet er ude. Hvis du har en vandskader eller rørskade, så skal det fixes med det samme og det gør vi.