Bedre Bad VVS udstilling 2620 sjælland

Badeværelses showroom Kbh

Bedre Bad Albertslund - Larsen & Jørgensen
Herstedvestervej 2 - 2620 Albertslund
Tlf: 43 64 53 42 - ved akut døgnservice uden for åbningstider - kontakt 21 93 00 08.

Butik åbningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag & søndag: Lukket

Stor flot badeværelses showroom Bedre Bad 2620 Alberstlund udstilling

Livsstils bad & design center med VVS butik 2620 Albertslund Vestegnen Stor København.
Fra ide til virkelighed, få inspiration, køb bad inventar & baderumsmøbler til complet billig VVS pris. VVS forhandler med direkte salg til privatkunder.
Vi har fingeren på pulsen, kendskab til det sidste nye på marked & samarbejder KUN med nøje udvalgte førende kvalitets- & sanitets leverandører.
Hvad enten der gælder del- eller totalrenovering af badeværelse, Badtjek, Energitjek, nyt Quooker køkken eller bryggers, professionel rådgivning, varekøb med eller uden håndværker, er vi parate til at servicerer jer

Bedre-Bad-tegning-Jens-Hagen-inspiration-råd-fra-ide-til-virkelighed-udstilling-lj-vvs.dk

Badeværelses muligheder

Når vi snakker renovering eller opbygning af badeværelser, så er der faktisk uendelig mange muligheder for at skabe et nyt og lækkert badmiljø. Der er selvfølgelig den helt typiske mulighed, hvor du totalrenoverer det gamle badeværelse. Du kan gå all-in og skifte hele molevitten ud. Vi snakker nye toiletter, nyt bruse hoved og bruserarmatur, ny håndvask med moderne blandingsbatterier, nye spejle, skabe og meget mere. Klinkerne skal selvfølgelig ikke glemmes, og belysningen skal passe til det nye look! Det er løsningen, hvis du virkelig ønsker en gennemgående og komplet totalrenovering af det gamle badeværelse. Det er en løsning, som kræver et godt greb i lommen, om end vi nok skal sørge for, at du bliver præsenteret for den bedste value-for-money.

Alternativet til totalrenovationen er et simpelt facelift. Her lader vi langt de fleste elementer blive på det gamle badeværelse – så vidt det giver mening. Det er nemlig sådan, at man kan puste helt nyt liv i et gammelt badeværelse, ved f.eks. at skifte badeværelsesmøblerne og f.eks. håndvasken ud med nye og moderne elementer. Det er en løsning, som er væsentligt mindre omkostningstung, og som kan løses væsentligt hurtigere.

Uanset hvilken type af renovation eller nybyg du er interesseret i, så har vi løsningen. Gennem vores år i branchen, har vi opsnappet nogle generelle gode overvejelser, som vi har samlet til dig her:

  • Materialevalg
  • Hvilke badeværelsesmøbler- og tilbehør skal du have?
  • Farver og farvekombinationer
  • Hvilke funktioner er du interesseret i?

Bestil et badtjek i dag !

Et Badtjek er uforpligtende for dig, men vi tager det helt seriøst. Vi kommer hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse og fortæller dig om mulighederne for eksempelvis;

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Vi kan rådgive og inspirere dig til at træffe de rigtige valg – helt ned i de små detaljer, der ofte gør den store forskel. Det kan være medvirkende til store besparelser og en masse velvære i dit hjem. Når du booker et GRATIS Badtjek hos Bedre bad - Bedre Energi, så får du syn for sagen i forhold til de nyeste produkter på markedet og massere af nye fede features til dit badeværelse. Her kan du blive præsenteres for en tryg løsning, der er skræddersyet efter dine behov og ønsker til et nyt badeværelse.

Sammen finder vi intelligente løsninger, der passer til dine badeværelsesdrømme. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse. Sådan kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Bestil et badtjek allerede i dag !

Bad foto galleri udstilling

Få inspirations billeder fra vores badværelsesudstilling - Center for Bad og energi Danmark

Tryk på stort foto og skift til nyt foto med pil til venstre eller pil til højre

Benyt vores praktiske badvogn under bad renovering

Midlertidig bad faciliteter  se her
Nyt badeværelse - hvor skal jeg så gå i bad og på wc ?
Badvogn mål L x B x H  cm.- 260 / 345 x 105 x 235 cm

1 nyt badeværelse pris m2 tilbud pris lej en badvogn Bedre Bad Albertslund VVS butik udstilling larsen og jørgensen 43645342 VVS Quooker Flex Fusion Cube Geberit Mera wc Grohe aramtur installation lj vvs.dk

Nyt bad badeværelse lej en toilet badvogn udlejning leje pris Bedre Bad Albertslund VVS butik udstilling larsen jørgensen VVS Quooker Flex Fusion Cube Geberit Mera wc Grohe aramtur installation lj vvs.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meta 20230920-9216