Bedre Bad - Bedre Energi - Bryggers energi

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Sten Jørgensen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

VVS & blik arbejde Stor København

Nyt bad – bryggers eller køkken

Trænger Deres badeværelse / bryggers eller bolig til et “pift” eller ønsker De blot at udleve Deres bad “drømme” så ring og få en uforpligtende samtale med vores Bedre Bad & Energi konsulent. Vi er sprængt fyldt med gode ideer, har fingeren på pulsen i forhold til tidens trends og tendenser samp samarbejder med markedets førende leverandører. Som totalleverandør har De kun kontakt til vores firma og vi sørger for at tømrer, murer, elektriker, maler, blikkenslager mv. kommer til i rigtig rækkefølge og til aftalt tid. Med vores 3-D badtegninger kan De ligeledes visualiserer Deres drøm før den bliver til virkelighed. Hos os investerer De ikke blot i et nyt badeværelse / bryggers men får samtidig en god nats søvn, god service samt en positiv oplevelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - vandfald

Bedre Energi – tænk grønt energi & spar mange penge.

Rid med på den grønne bølge, vær miljøbevidst, kontakt vores energivejleder som er uddannet hos Teknologisk institut for forslag til energiløsninger med garanteret besparelser, energitjek “Basis” eller “Ekstra”, spar på vand, varme og el, mulighed for energitilskud til skrotning af oliefyr, sidste nye tendenser og energinyheder. Kontakt din Bedre Bad energivejleder, mail / ring og lad os guide dig…

Bedre Bad Albertslund butik / showroom / studio / bad udstilling: 250 m2 livstils- og inspirationsbutik / udstilling med salg til private kunder. Massere af “tankevækkende “badeværelsesmiljøer, udstillingsmøbler til salg til stærk reduceret pris, altid stærke tilbud og konkurrencedygtige priser samt gode råd og værdsat kunde service.

Geberit indbygnings cisterne Mera douche toilet med Sigma 50 trykplade Vola T39 T12 kobber bad tilbehør tilbud pris inklusiv montage ring tlf 43645342 Bedre Bad Albertslund - Roskilde lj-vvs.dk

Geberit service partner 2620 Albertslund

Bedre Bad Albertslund Larsen & Jørgensen VVS er uddannet til at servicerer diverse Geberit AquaClean reklamationer & garanti sager inden for Geberit indbygnings cisterner, toilet betjenings plade tryk, wellness Aquaclean Mera Classic, Tuma Sela  & Alba douche toilet skåle.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Bedre Bad løsninger – pris inkl. montering:

Leveret monteret = produkt + arbejdsløn inkl. moms

Bedre Bad har det populære koncept “Fix & Færdig.

Her kan De frit vælge mellem levering og montering af diverse VVS artikler: Alm. håndvask armatur eller batteri i elektronisk udgave som er vandbesparende, håndvask, gulv -eller hænge toilet, brusesæt, almindeligt køkkenarmatur eller vandhane med udtræk eller 100 grader kogende vand, Krüger BWT blødgøringsanlæg til en kalkfri bolig, populært energitjek af huset for at sikre optimal grøn energi besparelse m.v.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Fjernvarme Vestegnen 2620 Albertslund

Tænker De på renovering af Deres varmeanlæg så ring til os for vejledning og evt. tilbud.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade i kælder

Forsikringsskader – sanitets forsikring VVS tilbud

Har de slået Deres wc-kumme eller håndvask i stykker og forsikret herimod, kan vi tilbyde at udskifte disse, samt tilsende faktura direkte til Deres forsikringsselskab.

Vi udfører endvidere andre former for forsikrings sager: vandudtrækning / utæthed på synlige eller skjulte rør, lækagesporing, trykprøvning mv., så ring og hør hvordan vi i fællesskab med Deres forsikringsselskab kan løse netop Deres “problem”. Endvidere anbefaler vi ALLE husejere at tegne en skjult rørskade forsikring, for er skaden først ude, er der ofte tale om en stor sum penge.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Rørskade- / lækagesporing Vestegnen & stor København:

Har de mistanke om en rørskade, kommer vi naturligvis og trykprøver Deres VVS installationer, samt be- eller afkræfter Deres mistanke. Er der tale om en utæthed, sætter vi vores lækagefolk på sagen for at lokalisere det eksakte lækage sted, hvorefter vi udbeder skaden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Totalrenovering & total leverandør af nyt badeværelse

Som medlem af Bedre Bad er vi i dag expert i totalrenoveringer af badeværelser / bryggers, hvilke vil sige kunden KUN har kontakt til os. Vi tilbyder alt inden for vvs, murer, maler, tømrer, elektriker mv. og sørger for at opgaven udføres i den rigitge rækkefølge og så professionelt som muligt. Vi tager mål af kundens badeværelse og laver oplæg / ide forslag / nyt bad design via Winner tegneprogram, hvor fra man kan visualiserer sin drømme og se det færdige resultat på 3-d computer tegninger. Kunsten i et nyt badeværelse, er at flette kundens drømme sammne med Deres økonomi og skræddersy den optimale løsning for hele familien. HUSK “tag ikke chancen – brug de bedste i branchen” Vi henviser gerne til andre kunder som har fået udført bad af os – det er jeres tryghed for at vi udfører et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

VVS Svend – blikkenslager din lokale VVS montør tlf: 43 64 53 42

Vi udfører alt fra reparation til udskiftning af rør, sanitet og armaturer, til rensning af afløb og kloakker, samt alt andet tænkeligt vvs-arbejde. Din lokale VVS installatør / blikkenslager / Svend / VVS mand i Albertslund, Høje Taastrup, Glostrup, Rødovre, Brøndby Strand, Vallensbæk Strand, hele Vestegnen, Frederiksberg, Nordsjælland og Stor København.

Join / like Bedre Bad på facebook nyheder, deltag i debatter samt deltag i konkurrencer.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 43 64 53 42

Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer