Persondatapolitik

I overensstemmelse med lovgivningen om persondata, er vi forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger på en sikker og fortrolig måde. Dine data opbevares på sikrede computere, som kun er tilgængelige i nøje overvågede omgivelser. Vores sikkerhedsprocedurer revideres regelmæssigt for at sikre, at brugerdata behandles ansvarligt, samtidig med at dine rettigheder som bruger respekteres. Der kan dog ikke garanteres fuldstændig sikkerhed ved overførsel af data over internettet, hvilket indebærer en risiko for uautoriseret adgang til dine oplysninger under elektronisk transmission og lagring. Derfor sker indgivelse af dine personlige oplysninger på egen risiko.

Dine personlige data bliver gradvis slettet eller anonymiseret, når de ikke længere tjener det formål, de blev indsamlet for. Internettets konstante udvikling kan medføre nødvendige ændringer i vores håndtering af personlige oplysninger. Derfor forbeholder vi os retten til at foretage opdateringer og ændringer i disse privatlivsbetingelser. Sker der ændringer, opdaterer vi ‘sidst opdateret’-datoen nederst på siden. Ved betydelige ændringer informerer vi tydeligt herom på vores hjemmeside.

I henhold til persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, der er registreret om dig. Er de indsamlede data urigtige eller vildledende, kan du anmode om at få dem rettet, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid modsætte dig behandling af dine oplysninger og tilbagekalde dit samtykke. Du har også ret til at indgive klage over behandlingen af dine persondata. Klager indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Anvendelse af Personlige Oplysninger

Nogle funktioner kræver, at brugere indsender personlige oplysninger. Disse oplysninger er beskyttet efter Persondataloven og deles ikke med tredjepart. De anvendes udelukkende til det formål, de er indsamlet for, og slettes, når dette formål ophører.

Kontakt om Personlige Oplysninger

Ønsker du at få adgang til oplysninger registreret om dig hos Larsen & Jørgsen VVS, bedes du kontakte os på lj-vvs@lj-vvs.dk eller telefon 43 64 53 42. Hvis der er registreret urigtige data, eller du har andre indvendinger, kan du også henvende dig her. Du kan anmode om indsigt i de oplysninger, der er registreret om dig, og gøre indsigelse mod registrering i henhold til Persondatalovens bestemmelser.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 43 64 53 42

Bedre Bad Bedre Energi Albertslund - Larsen & Jørgensen VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer

    By

    Evt. kommentarer